image

image

Houd uw kennis op peil!

Wilt u optimaal gebruikmaken van ons softwarepakket? Schrijf u dan in voor één van de dertien gebruikerstrainingen van BCS. Elke training is interactief en praktijkgericht en wordt gegeven door een ervaren trainer in een setting van maximaal 12 personen. Mocht u op de hoogte willen blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied van HRM en salarisadministratie, schrijf u dan in voor één van de seminars. In samenwerking met onze kennispartners organiseren wij elk kwartaal een drietal seminars, die zijn toegespitst op een actueel thema. 

Webshop training & seminar

Wilt u zich inschrijven voor een training of seminar? Dit kan eenvoudig via onze webshop.
Daar vindt u tevens alle informatie over het programma, de sprekers, datum en tijd.

Trainingen

Bekijk ons trainingsaanbod in de webshop.

Trainingen

Seminars

Bekijk ons seminar aanbod in de webshop.

Seminars

Veelgestelde vragen

  • Kan ik me ook telefonisch aanmelden voor een training/seminar?

    Om het overzicht te behouden, is het noodzakelijk om de inschrijving digitaal via onze webshop te doen. Dit is heel eenvoudig en u weet zeker dat de inschrijving direct wordt verwerkt in ons systeem.

  • Hoe kan ik mij afmelden voor een training/seminar?

    Mocht er iets tussenkomen, dan kunt u zich altijd afmelden door een e-mail naar info@bcsbv.nl te sturen. Wij zorgen er dan voor dat uw afmelding wordt verwerkt in ons systeem. Wilt u zo vriendelijk zijn om in uw mail te vermelden of de afmelding gaat om één of meer personen van uw bedrijf? Alvast bedankt!