image

Training & seminar

Interactief en praktijkgericht

image

Houd uw kennis op peil

Wilt u optimaal gebruikmaken van ons softwarepakket? Schrijf u dan in voor één van onze trainingen! Elke training wordt gegeven door een ervaren trainer in een setting van maximaal 12 personen. De trainingen zijn interactief en praktijkgericht, zodat u alle functionaliteiten leert kennen. 

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen in uw vakgebied? Schrijf u dan in voor één van onze seminars. Elk kwartaal organiseert BCS in samenwerking met één van onze kennispartners een seminar, dat is toegespitst op een actueel thema op het gebied van HRM & Salarisadministratie. Bovendien is het bijwonen van een seminar een uitstekende gelegenheid om uw zakelijk netwerk uit te breiden. 

 

Webshop training & seminar

Wilt u zich inschrijven voor een training of seminar? Dit kan eenvoudig via onze webshop.
Daar vindt u tevens alle informatie over het programma, de sprekers, datum en tijd.

Trainingen

Bekijk onze trainingen in de webshop.

Trainingen

Seminars

Bekijk onze seminars in de webshop.

Seminars

Veelgestelde vragen

  • Kan ik me ook telefonisch aanmelden voor een training of seminar?

    Om het overzicht te behouden, is het noodzakelijk om de inschrijving digitaal via onze webshop te doen. Dit is heel eenvoudig en u weet zeker dat de inschrijving direct wordt verwerkt in ons systeem.

  • Hoe kan ik mij afmelden voor een training of seminar?

    Mocht er iets tussenkomen, dan kunt u zich altijd afmelden door een e-mail naar info@bcsbv.nl te sturen. Wij zorgen er dan voor dat uw afmelding wordt verwerkt in ons systeem. Wilt u zo vriendelijk zijn om in uw mail te vermelden of de afmelding gaat om één of meer personen van uw bedrijf? Alvast bedankt!