image

image

Delta HRP: geïntegreerde software oplossing

Wanneer informatie op elke afdeling in een ander systeem wordt verwerkt, brengt dit de nodige risico’s met zich mee. Dit geldt met name als dezelfde informatie op verschillende afdelingen verwerkt dient te worden. Wanneer er per ongeluk op één afdeling gegevens verkeerd worden ingevoerd, kan dit problemen teweegbrengen in de hele organisatie. Daarom raden wij aan om zoveel mogelijk bedrijfsprocessen in één systeem onder te brengen: HRM én salarisadministratie. Zo heeft u alles gekoppeld en hoeven gegevens maar één keer ingevoerd te worden. Een geïntegreerde oplossing bespaart u tijd en geld, die u anders kwijt bent aan het onderhoud van diverse systemen. Ervaar het gemak van één software systeem en kies de modules die u nodig heeft!

Delta HRP-modules

De basis van ons softwarepakket is salarisadministratie. Hier kunt u HRM modules aan toevoegen. Omdat ons pakket modulair is opgebouwd, betaalt u alleen voor de modules die u nodig heeft. Voor meer informatie klik op de module.

Heeft u interesse in ons softwarepakket?

Vraag nu een demo aan!
image

Voordelen

1. Dankzij de integrale functionaliteiten van Delta HRP heeft u altijd inzicht in 
uw administratie. Ongeacht waar u bent ingelogd.

2. Daarnaast zorgen de signaleringen ervoor, dat u geen belangrijke data mist,
zoals een aflopend arbeidscontract.

3. Bovendien kunt u repeterende taken automatiseren, zoals het importeren
van data uit het klokregistratiesysteem, het exporteren van data naar externe softwaresystemen of het genereren van management rapportages.