image

Salarisadministratie vereenvoudigd

Zo bespaart u tijd en geld

image

Automatiseren is de oplossing

Salarisadministratie hoeft niet ingewikkeld te zijn. Maak gebruik van een professioneel softwarepakket en met één druk op de knop heeft u inzicht en overzicht in de gewerkte uren van uw werknemers. Bovendien kunt u rekenen op een solide en betrouwbare salarisverwerking. Ons pakket is gebruiksvriendelijk en bespaart u tijd en geld. Dit kunt u mooi in andere projecten investeren. 

Softwarepakket of instapservice?

Met ons softwarepakket kunt u uw salarisadministratie volledig automatiseren. Dit biedt vele voordelen. Een andere mogelijkheid is onze instapservice. Met deze service hoeft u geen softwarepakket aan te schaffen en doet BCS de salarisverwerking voor u. Ook dit biedt voordelen, vooral mkb'ers maken hier gebruik van.
Welke oplossing past het beste bij uw bedrijf?

Softwarepakket Delta HRP

Een geïntegreerde oplossing voor al uw
personeels-, uren-, en salarisadministratie! 

Delta HRP

Instapservice

Uw salarisadministratie is in vertrouwde handen
en u heeft er geen omkijken meer naar!

Instapservice

Wilt u meer informatie?

Vraag demo aan

Veelgestelde vragen

  • Zit ik meteen vast aan het complete pakket?

    Nee, hoor! Ons softwarepakket is modulair opgebouwd, waardoor u de mogelijkheid krijgt om modules te selecteren die u voor uw bedrijfsvoering nodig heeft. Hiermee betaalt u nooit teveel!

  • Zelf doen of uitbesteden. Wat past het beste bij mijn bedrijf?

    Het uitbesteden van de salarisadministratie is interessant voor kleine MKB-bedrijven en accountantskantoren.  Wanneer uw salarisadministratie wordt uitgevoerd door uw eigen salarisadministrateur is het aan te raden om ons softwarepakket aan te schaffen met die functionaliteiten die uw bedrijf nodig heeft.