Niet alleen de software, maar ook kennisoverdracht


De expertise die wij binnen ons bedrijf missen op het gebied van salarisadministratie, heeft BCS wel.
Mireille Neuij-Sloos – Warsteiner Benelux B.V.

“Ik durf niet te zeggen waarom we werken met BCS, dit was al zo voordat ik hier begon met werken”, aldus mevrouw Neuij-Sloos van Warsteiner Benelux B.V. “Maar ik heb het programma mezelf eigen gemaakt en het is een prima programma om mee te werken.”

Het bedrijf

Warsteiner is een Duits biermerk, van origine een familiebedrijf. Het kantoor in Nijmegen zorgt voor de verkoop in de Benelux. Op deze vestiging bevinden zich de verkoop-, marketing- en administratie afdeling, in totaal werken hier 30 medewerkers. Het brouwen van het bier en de distributie wordt vanuit Duitsland geregeld.

Expertise en kennisoverdracht

“Omdat ik mij het softwareprogramma zelf eigen heb gemaakt, merk ik dat ik de aanwezigheid van een technische helpdesk erg prettig vind, te allen tijde kan ik hier met mijn vragen terecht”, zegt mevrouw Neuij-Sloos.

Ook heeft zij in 2014 het seminar Werkkostenregeling, wat gegeven werd op het kantoor van BCS in Den Bosch, gevolgd. “Een erg interessant seminar en ideaal dat de kennis die BCS heeft, op deze manier met haar klanten gedeeld wordt. Dit geldt overigens ook voor de helpdesk van de salarisadministratie, de expertise die wij binnen ons bedrijf missen op het gebied van salarisadministratie, heeft BCS wel.”

Mireille Neuij-Sloos, Assistent Controller, Warsteiner Benelux B.V.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo