De prijs gaf de doorslag

"BCS is naar voren gekomen als de meest gunstige partij." John Kerseboom – Stichting Liliane Fonds
BCS is naar voren gekomen als de meest gunstige partij.
John Kerseboom – Stichting Liliane Fonds

“De prijs was voor ons de grootste reden om in juli 2012 over te stappen naar BCS”, aldus de heer Kerseboom, P&O adviseur bij Stichting Liliane Fonds.

Het Liliane Fonds bestaat dit jaar 35 jaar

Het Liliane Fonds zet zich in voor kinderen met een handicap in de armste delen van de wereld. Samen met lokale organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika maken ze kinderen sterker en hun omgeving toegankelijker.

In 1976 ontmoetten mevrouw Liliane Brekelmans-Gronert en haar man een Indonesisch meisje dat als gevolg van polio een handicap aan haar benen had, net als mevrouw zelf. Ze wilde iets voor Agnes doen en op die manier ontstond in 1980 het Liliane Fonds. Deze stichting zorgt ervoor dat 90.000 kinderen in Zuid-Amerika, Azië en Afrika, die leven met een handicap, hulp krijgen. De hulp richt zich zowel op het kind zelf, als op zijn omgeving. Het Liliane Fonds werkt samen met strategische partnerorganisaties in de betreffende landen. Deze organisaties zijn verantwoordelijk voor de lokale programma’s.

Kosten efficiëntie

Om zo veel mogelijk geld in te zetten in de ontwikkelingslanden, is het van belang dat de organisatie zelf kritisch omgaat met de financiële middelen. In 2012 is het Liliane Fonds begonnen met een eigen P&O afdeling. Aangezien de organisatie inmiddels 57 vaste medewerkers en 160 vrijwilligers in dienst heeft, is dat geen overbodige luxe. “Om zo efficiënt mogelijk met de financiën om te gaan hebben we intern kritisch naar onze leveranciers gekeken”, zegt de heer Kerseboom. “Om die reden is er een vergelijkend onderzoek gedaan naar de goedkoopste salarisverwerker die goede kwaliteit biedt, uiteindelijk is BCS naar voren gekomen als de meest gunstige partij.”

“De samenwerking verloopt goed. We zijn begonnen als instapklant, maar sinds vorig jaar werken we met het softwareprogramma Delta. Dit gaat een stuk soepeler en flexibeler”, aldus een tevreden heer Kerseboom.

John Kerseboom, P&O adviseur, Stichting Liliane Fonds

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo