De maandelijkse kop koffie

"Binnen een mum van tijd zijn de loonstroken gedraaid en kan ik ze meenemen." Ton Pennings – ArcelorMittal Wire Solutions Sales Benelux B.V.
Binnen een mum van tijd zijn de loonstroken gedraaid en kan ik ze meenemen.
Ton Pennings – ArcelorMittal Wire Solutions Sales Benelux B.V.

“Maandelijks breng ik de mutaties naar het kantoor in Den Bosch en dan drink ik een lekker kopje koffie bij jullie”, aldus de heer Pennings van ArcelorMittal Wire Solutions Sales Benelux. Belangrijk vindt meneer de persoonlijke benadering en de snelheid waarmee de verwerking plaats vindt. “Binnen een mum van tijd zijn de loonstroken gedraaid en kan ik ze meenemen.”

Gemak

ArcelorMittal Wire Solutions Sales Benelux B.V. is al klant bij BCS sinds 1986, toen BCS nog BAS heette en de eigenaar nog zelf de klanten bezocht. In die tijd maakte ArcelorMittal nog gebruik van ponsdocumenten en werd de salarisadministratie door 2 verschillende bureaus gedaan. Wanneer men een foutje maakte in de mutaties dan duurde dit lang voordat het hersteld was. Ideaal om tegenwoordig de salarisadministratie in de buurt ondergebracht te hebben.

“Ik ben uitermate tevreden over BCS en kan me vinden in de kernwaarden die BCS hanteert; betrouwbaar en effectief.”

Ton Pennings, ArcelorMittal Wire Solutions Sales Benelux B.V.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo