Alles onder 1 dak


Het is een superfijn systeem en onze medewerkers zijn ook heel blij met de BCS-app.
Astrid Schellekens – De Wit Schijndel B.V.

“We maken niet alleen gebruik van de salarisadministratie, maar ook van modules als Aan- en afwezigheid, Klokregistratie, DSS en Ziekteregistratie”, aldus mevrouw Schellekens van De Wit Schijndel, “op die manier hebben we alles onder 1 dak gebracht en dat werkt ideaal.”

Van een kleine schuur tot een waanzinnig grote hal

De Wit Schijndel is van oorsprong een familiebedrijf. In 1948 begon opa De Wit met een handeltje in tweedehands legergoederen, matten vlechten en bezems maken. Al snel volgden zijn 4 zonen hem en hielpen met het verkopen van de spullen. In de jaren 70 wordt het bedrijf overgenomen door 2 zonen, waarna het bedrijf in 1996 uiteindelijk overgenomen wordt door Mark en Yvonne de Wit, de tot nu toe jongste generatie.

Tegenwoordig is De Wit Schijndel met 220 medewerkers een begrip geworden, van heinde en verre komen mensen hiernaartoe om sport-, outdoor-, kampeer- en vrijetijdsartikelen te kopen. “Winkelen bij De Wit is als een dagje uit, we proberen in alle mogelijke behoeften te voorzien”, zegt mevrouw Schellekens, “het is een ontzettend dynamische en leuke branche en we doen er alles aan om het onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken.”

Volledige personeelsadministratie

“We nemen het complete pakket af bij BCS, dat betekent dat we eindelijk van de geschreven papieren blaadjes met verlofaanvragen af zijn”, zegt mevrouw Schellekens lachend, “nu maken we gebruik van de digitale module Aan- en afwezigheid.”

De Wit Schijndel werkt sinds 2009 met het softwarepakket van BCS. “In het begin was het een lastig programma, maar door het volgen van trainingen heb ik ermee leren werken”, aldus mevrouw Schellekens, “het is een superfijn systeem en onze medewerkers zijn ook heel blij met de BCS-app.”

“Momenteel speelt er weinig en alles loopt op een goede manier, maar als er iets niet goed is of ik heb een vraag dan wordt het goed opgelost. Ik ben dan ook zeer te spreken over de samenwerking met BCS”, besluit mevrouw Schellekens tenslotte.

Astrid Schellekens, HR medewerker, De Wit Schijndel

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo