Onze klanten

Onze klantenkring bestaat uit de meest uiteenlopende organisaties uit verschillende branches. Van het mkb tot grote nationale en internationale ondernemingen. Inmiddels ontzorgen wij landelijk duizenden klanten op het gebied van HRM, salaris- en urenadministratie. Daar zetten wij ons elke dag volledig en met veel toewijding en plezier voor in. Niet voor niets scoren wij een dikke 8 bij het meest recente klanttevredenheidsonderzoek; een unicum in Nederland. Hieronder een aantal van onze klanten.

BenqWarsteinerAviaDonkervoortFujitsugsussindustriesHelaAutohaag ZeeuwWilcoReumafondsSimon LéveltSpectrum BrandsTüV Nederland

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo