Over BCS

BCS HRM & Salarisadministratie

BCS HRM & Salarisadministratie biedt vanuit 's-Hertogenbosch grote en kleine ondernemingen slimme totaaloplossingen voor HRM, salarisadministratie en urenadministratie. En dit al ruim 35 jaar. Daarnaast ontzorgen wij u ook op het gebied van al uw HR-gerelateerde zaken.

Prettig professioneel

We zijn een typisch Brabants familiebedrijf, prettig professioneel, waarbij persoonlijk contact, korte lijnen, snelheid, service, innovatie, flexibiliteit en transparante bedrijfsvoering voorop staan. U staat als klant altijd centraal en komt nooit voor onverwachte kosten te staan, dankzij onze duidelijke en scherpe prijzen.

Flexibiliteit op maat

BCS ontwikkelde in eigen beheer het complete en gebruikersvriendelijke softwarepakket Delta dat alle onderdelen van uw HRM, salaris- en urenadministratie omvat. Een pakket dat zich nog altijd verder uitbreidt en ontwikkelt. Uw dagelijkse praktijk is altijd het uitgangspunt. U bepaalt zelf welke onderdelen u gebruikt. Bovendien zijn we in staat om uw wensen te integreren binnen ons pakket. Wij denken met u mee en bieden flexibiliteit op maat.

Onze missie

BCS HRM & Salarisadministratie ontzorgt mkb-bedrijven en grote ondernemingen inzake personeels- en salarisadministratie en overige HRM-vraagstukken. Dit doen wij met een betrouwbare en praktische dienstverlening, ondersteund door eigen software.

Onze kernwaarden

  • Eenvoudig effectief
  • Praktisch
  • Doortastend
  • Betrouwbaar

BCS voegt iets toe…

  • Een softwarepakket in eigen beheer
  • Modulair opgebouwde personeels-, salaris- en HRM-dienstverlening
  • Flexibel en snel
  • Bekwame en persoonlijke dienstverlening
  • Betrokken personeel met veel (salaris- en HRM-)kennis

Kortom, prettig professioneel

Bekijk de referenties en lees wat klanten van ons vinden

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo