Pic

Hoe verdeel je eerlijk en transparant de loonruimte?

Hoe verdeel je eerlijk en transparant de loonruimte?

Het is de droom van elke CFO en HR-manager: een geautomatiseerde koppeling tussen de beoordelingen van de medewerkers en de loonsverhogingen, zonder dat de beschikbare loonruimte wordt overschreden óf je als management de geloofwaardigheid verliest. BCS biedt die mogelijkheid, met een volledig digitale, cloud based webapplicatie.

Het is weer de tijd van de beoordelingsgesprekken en de daaraan gekoppelde loonsverhogingen. Op een vijfpuntschaal scoort bij de beoordeling vrijwel iedereen tussen de 3 en 4. Hoe verdeel je dan eerlijk en transparant de loonruimte zonder de loyale, hardwerkende en onderscheidende medewerker te demotiveren?

Automatische vertaling
BCS biedt een webapplicatie waarmee de resultaten van de beoordelingen automatisch worden vertaald naar individuele loonsverhogingen, afgestemd op de persoonlijke prestaties én de beschikbare loonruimte. De beoordelingen en beschikbare loonruimte kunnen op elk gewenst moment worden bijgesteld. En vanaf elke locatie ter wereld: de applicatie is cloud based. Vervolgens worden de loonsverhogingen automatisch evenredig aangepast.

Interesse of eens vrijblijvend sparren over wat de applicatie voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op: hrm@bcsbv.nl.