Decathlon tekent contract met BCS

dinsdag 29 mei 2018- AMSTERDAM – Op maandag 28 mei heeft Decathlon op het hoofdkantoor in Amsterdam het contract met BCS HRM & Salarisadministratie getekend.

Decathlon tekent contract met BCS

Foto van links naar rechts: Diogo Monteiro , CEO NL Decathlon | Imara van Loon, HR Associate Decathlon | Giovanni Verheijen, accountmanager BCS | Joep Eijkens, Algemeen Directeur BCS | Coen Meurer, HR Manager Decathlon

Decathlon gaat werken met Delta HRP het complete softwarepakket voor HRM, salaris- en urenadministratie van BCS. Imara van Loon, HR Associate van Decathlon: “Decathlon heeft voor BCS gekozen vanwege de persoonlijke benadering en ruimte voor een persoonlijke aanpak. BCS past zich goed aan ons aan, waardoor er meer mogelijk is dan wat met onze vorige samenwerkingspartner gerealiseerd kon worden.”

Joep Eijkens, algemeen directeur van BCS, is er trots op dat Decathlon voor BCS heeft gekozen. “Bij ons is persoonlijk contact, snelheid, service en flexibiliteit belangrijk. De dagelijkse praktijk van de klant staat hierbij altijd centraal. BCS biedt met Delta HRP een slimme, flexibele totaaloplossing op maat. De klant maakt gebruik van de modules, die ze voor de  bedrijfsvoering daadwerkelijk nodig hebben. Deze flexibiliteit heeft ertoe geleid dat Decathlon na een intensief voortraject met BCS verder gaat.” Om het maximale resultaat uit de modules te halen, biedt BCS consultancy en trainingen aan. Decathlon is inmiddels gestart met de eerste training.