Pic

WKR: leuker kunnen we het niet maken wel makkelijker!

WKR: leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker!
Sinds 2015 is de werkkostenregeling verplicht gesteld voor alle werkgevers. Deze regeling biedt u als werkgever de mogelijkheid om verschillende vergoedingen onbelast te vergoeden aan de werknemer. Dit klinkt eenvoudig, maar is het wel zo makkelijk als de meeste werkgevers denken?

Salarisadministratie is veel omvattend
Er bestaan vele specifieke regelingen, waaronder de werkkostenregeling. Binnen die regeling zijn er ook weer diverse mogelijkheden. Wees u ervan bewust dat de toepassing van de werkkostenregeling (WKR) enige kennis en ervaring vereist. Om u op weg te helpen bij de toepassing van de WKR, heeft BCS een checklist gemaakt.

Checklist WKR
1. Wordt de vrije ruimte wel volledig benut?
2. Betaal ik aan het einde van het jaar niet teveel eindheffing, omdat bepaalde loonbestandsdelen verkeerd zijn beoordeeld?
3. Ben ik wellicht belangrijke beloningen vergeten, die buiten de loonadministratie vallen?

Wilt u er zeker van zijn, dat de werkkostenregeling op de juiste manier wordt toegepast? Laat u adviseren door één van onze specialisten! Bel tijdens kantooruren 073-5942951 - toets 1 voor salarisadministratie en kies vervolgens voor Instapservice. Of stuur een mailtje naar info@bcsbv.nl