BCS hoofdsponsor Open tennistoernooi

dinsdag 07 augustus 2018- Tennisvereniging Rosmalen organiseert van 5 t/m 12 augustus een Open tennistoernooi. Dit jaar is BCS HRM & Salarisadministratie de hoofdsponsor van dit gezellige toernooi.

BCS hoofdsponsor Open tennistoernooi

Tennisvereniging Rosmalen organiseert van 5 t/m 12 augustus een Open tennistoernooi. Dit jaar is BCS HRM & Salarisadministratie de hoofdsponsor van dit gezellige toernooi. BCS Open is een master toernooi, goedgekeurd door de K.N.L.T.B. Er zijn meer dan 300 inschrijvingen, wat resulteert in zo’n 500 wedstijden, zowel enkel- als dubbelspel op verschillende niveaus. Ook medewerkers van BCS doen dit jaar mee!

Programma 
Elke werkdag staan er vanaf 17:00 uur wedstrijden gepland. Om 20:00 uur is een wedstrijd in de hoogste categorie te bekijken en rond 21:00 uur gaan de hapjes rond. Van woensdag t/m vrijdag is er ook een daghap verkrijgbaar. Het thema van dit toernooi is ‘keep on playing’. Elke avond zijn er extra activiteiten rondom dit thema, zoals een toeptoernooi, darten en tafeltennis. Op vrijdag is de feestavond. De wedstijden in het weekend starten om 10:00 uur. Op zondag wordt de finale gespeeld en aan het eind van de dag is de prijsuitreiking.

Locatie
Het tennistoernooi wordt gehouden op het park van Tennisvereniging Rosmalen, Sportlaan 26. BCS Open is een recreanten tennistoernooi. De toegang is gratis.