Ziekteregistratie

Staat besparen op ziekteverzuim hoog op uw agenda? U heeft hier niet altijd invloed op, maar in veel gevallen dringt u ziekverzuim al terug door vastlegging en het periodiek te bespreken. De module Ziekteregistratie geeft u inzicht in het ziekteverzuim en maakt het vooral beheersbaar.  

Ziekteregistratie

Eenvoudige ziekteregistratie in Delta

Met de module Ziekteregistratie verwerkt u in slechts enkele handelingen een verzuim- of ziektemelding. U volgt eenvoudig de voortgang van het verzuim en de rapportages leveren u veel bruikbare informatie op. Zo krijgt u inzicht in het totale verzuim. Dit betekent:

  • Automatische ziekmelding aan arbodienst, verzuimverzekeraar of bedrijfsarts
  • Automatische koppeling ziektedagen aan salarisadministratie
  • Rapportagefunctie: analyses van het ziekteverzuim binnen uw bedrijf
Houd grip op verzuim

Richtlijnen Wet Verbetering Poortwachter

Onze module Ziekteregistratie legt alle acties tijdens het verzuim vast. U voldoet automatisch aan de administratieve richtlijnen van de Wet Verbetering Poortwachter. Ook begeleidt het pakket u via het UWV Plan van Aanpak bij de re-integratie van werknemers. Delta Ziekteregistratie werkt dus voor u en zo voorkomt u op termijn eventuele schade voor uw onderneming. 

Combineren en uitbreiden van modules

Voeg eenvoudig modules toe en bespaar op meerdere administratieve lasten. Zo heeft u naast uw ziekteverzuim uw gehele HRM en salarisadministratie op orde.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo