Salarisadministratie

Een goede salarisadministratie voeren is een lastige en tijdrovende klus. Daarbij maken vele wijzigingen in premies en cao’s het niet makkelijker. En fouten maken is geen optie, want uw medewerkers willen hun salaris geen dag te laat ontvangen. BCS helpt u graag met uw salarisadministratie. Zo houdt u meer tijd over voor uw bedrijfsvoering.

Salarisadministratie

Instapservice; speciaal voor het (kleinere) mkb

Wilt u geen software aanschaffen voor uw salarisadministratie, maar wel zeker zijn van correcte en tijdige salarisverwerking? Met de BCS Instapservice maakt u gebruik van de ideale oplossing!

U geeft de mutaties door via onze duidelijke cloud oplossing en wij doen de rest. U ontvangt iedere periode de benodigde stukken: salarisstroken, betaaloverzicht, journaalposten en loonaangiften. Zo is uw loon- en salarisadministratie altijd op orde.

Meer informatie over de BCS Instapservice vindt u op www.Instapservice.nl

Delta: totaaloplossing voor salarisadministratie

Maak uw salarisadministratie eenvoudiger met Delta, het professionele en gebruiksvriendelijke softwarepakket van BCS. Breid het pakket uit en switch makkelijk tussen verschillende onderdelen. Van urenregistratie tot het uitdraaien van een salarisstrook. U heeft al uw gegevens in één overzichtelijke database.

  • Bespaar tijd en geld met digitalisering loonverwerking
  • Alles op orde en altijd up-to-date
  • Geen complexe administratieve salarisprocessen
Neem contact op

Eenvoudig uitbreiden met modules

Bepaal zelf welke onderdelen u gebruikt en voeg modules toe aan het salarispakket. Kies uit:

Salarisadministratie uitbesteden

Liever uw salarisadministratie uitbesteden? Met outsourcing van BCS haalt u experts in huis. Dankzij onze kennis, ervaring en de inzet van Delta, weet u zeker dat alles tijdig en correct wordt afgehandeld. U kunt de salarisverwerking volledig of als u dat liever wilt, gedeeltelijk uitbesteden.

Lees meer over Salarisadministratie uitbesteden

Uw voordelen bij BCS

  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Betrokken en persoonlijke dienstverlening
  • Een softwarepakket volledig in eigen beheer
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Gratis helpdesk
Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo