Salarisadministratie uitbesteden

Gemotiveerde medewerkers zijn uw belangrijkste kapitaal. U wilt toch ook niet dat zij hun salaris te laat ontvangen? Of dat de toch vaak complexe salarisadministratie niet op orde is? Wij begrijpen dat u zich hierover geen zorgen wilt maken. Bovendien kost een perfecte salarisadministratie veel kostbare tijd. Uw salarisadministratie uitbesteden is dan een logische keuze.

Salarisadministratie uitbesteden

Waarom uitbesteden?

Uitbesteden levert u naast een ordelijke salarisadministratie ook nog eens belangrijke stuurinformatie. Wij leveren kennis en ervaring. Samen met de inzet van ons efficiënte softwarepakket Delta HRP, weet u zeker dat uw salarisadministratie tijdig en volledig wordt afgehandeld. Laat uw salarisverwerking daarom over aan specialisten.

  • Grip op uw kosten
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Specialistische vakkennis
Mijn salarisadministratie uitbesteden

Van de basis tot totale uitbesteding

Met ons softwarepakket Delta HRP, kunt u de status van de salarisverwerking online volgen, profiteert u van een zeer eenvoudige mutatie-invoer, heeft u altijd inzicht in al uw gegevens en beschikt u over allerlei zeer handige tools die uw salarisadministratie vergemakkelijken.

Gedeeltelijk uw salarisadministratie uitbesteden
Alle basiswerkzaamheden zijn inbegrepen. U bent dus verzekerd van een correcte afhandeling van uw salarisadministratie en daarnaast profiteert u van de output die wij voor u beschikbaar stellen in uw eigen netwerkomgeving. Wij bieden u de mogelijkheid controles en financiële verslaglegging in eigen beheer te houden.

Volledig uw salarisadministratie uitbesteden
Heeft u liever helemaal geen omkijken naar uw salarisadministratie? Laat BCS deze dan volledig voor u verzorgen. Zo kunt u zich weer helemaal richten op de dagelijkse bedrijfsvoering. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en optimale service.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Salarisverwerking door specialisten

Samen met u inventariseren we welke vorm van uitbesteden het beste past bij uw organisatie en specifieke situatie. We maken een overzichtelijk plan. Daarin zetten we onder meer:

  • Gemaakte afspraken
  • Overzicht van de uit te voeren werkzaamheden
  • Planning
  • Mutatielogboek
  • Checklist

Zo heeft u een duidelijk beeld van de afspraken en kunt u een vinger aan de pols houden.

Uw salarisadministratie in vertrouwde handen

Uw salarisadministratie uitbesteden aan BCS? Onze salarisadministrateurs beheersen het vak tot in de puntjes, door kennis, ervaring en continue scholing. Of het nu gaat om wet- en regelgeving, de implementatie of uitvoer van brancheregelingen of de laatste ontwikkelingen; wij houden u proactief op de hoogte.

Gratis demonstratie

Benieuwd wat BCS voor u kan betekenen? Wij komen graag bij u langs op kantoor voor een vrijblijvende demonstratie. Zo ziet u alle gemakken van onze software.

Profiteer direct en vraag hieronder uw gratis demonstratie aan.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo