HRM & Salarisadministratie

Uw salarisadministratie makkelijker maken. En zorgen voor meer aandacht voor uw personeel. Dat is wat we doen. BCS biedt u met Delta een slimme en flexibele totaaloplossing op maat, voor alle onderdelen van uw HRM en salarisadministratie. Uw dagelijkse praktijk is altijd ons uitgangspunt. 

HRM en salarisadministratie

Delta: het complete softwarepakket

Delta biedt geïntegreerde oplossingen voor al uw HRM- en salarisadministratie vraagstukken. Stel het pakket zelf samen en kies de functionaliteiten die bij u passen. Zo betaalt u nooit te veel. Uw voordelen:

  • Bespaar 20 tot 40 procent op uw kosten
  • Flexibiliteit op maat
  • Altijd en overal toegang met de handige app
Neem contact op

Kies zelf uw modules

Automatiseer uw HRM en salarisadministratie met Delta. Zo bespaart u veel tijd en geld. Bepaal zelf welke modules u wilt gebruiken en stel op een eenvoudige manier uw eigen pakket samen.

Bespaar met SubsidieZeker

Benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw loonbelasting en sociale premies? Wij scannen uw salarisadministratie op onbenutte loonkosten, subsidies, belastingvoordelen en te veel betaalde sociale premies. Dit noemen wij SubsidieZeker. Zo creëert u eenvoudig extra financiële ruimte.

Lees meer over SubsidieZeker

Typisch Brabants familiebedrijf

Wij bieden slimme oplossingen en dienstverlening op maat voor mkb’ers. Met onze software bespaart u tijd en geld, zodat u zich bezig kan houden met de zaken die er toe doen.

Met ondernemers die al sinds 1978 klant zijn, weet u dat u goed zit. 

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo