HRM & Salarisadministratie

Uw salarisadministratie makkelijker maken. En zorgen voor meer aandacht voor uw personeel. Dat is wat we doen. BCS biedt u met Delta een slimme en flexibele totaaloplossing op maat, voor alle onderdelen van uw HRM en salarisadministratie. Uw dagelijkse praktijk is altijd ons uitgangspunt. 

HRM en salarisadministratie

BCS Instapservice

De BCS Instapservice is de ideale oplossing voor zowel de (kleinere) mkb'er als accountants- en administratiekantoren. Doordat u geen software hoeft aan te schaffen, de dienstverlening zeer compleet is en de prijsstelling concurrerend en helder is, komt u nooit voor verrassingen te staan.

Uitgebreide informatie over de BCS Instapservice vindt u op www.instapservice.nl

Delta: het complete softwarepakket

Delta biedt geïntegreerde oplossingen voor al uw HRM- en salarisadministratie vraagstukken. Stel het pakket zelf samen en kies de functionaliteiten die bij u passen. Zo betaalt u nooit te veel. Uw voordelen:

  • Bespaar 20 tot 40 procent op uw kosten
  • Flexibiliteit op maat
  • Altijd en overal toegang met de handige app
Neem contact op

Kies zelf uw modules

Automatiseer uw HRM en salarisadministratie met Delta. Zo bespaart u veel tijd en geld. Bepaal zelf welke modules u wilt gebruiken en stel op een eenvoudige manier uw eigen pakket samen. U bent vrij om te kiezen.

Gratis demonstratie

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie bij u op kantoor. Zo krijgt u een helder beeld van de voordelen die onze software u te bieden heeft.

Hoeveel gemak wilt u? Vraag hieronder direct uw gratis demonstratie aan.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo