Werving & Selectie

Op zoek naar de juiste medewerker? Wij helpen u met het aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten. Onze recruiters hebben jarenlang ervaring en zij stemmen hun dienstverlening volledig af op uw wensen en behoeften. Alles om de juiste kandidaat binnen te halen, en te houden!

werving en selectie

Werving & Selectie fullservice

Alle vacature-zorgen nemen we u uit handen met ons fullservice-contract. Vacatureteksten worden door ons beoordeeld, aangepast en geplaatst op jobboards. Reacties worden door onze recruiters afgehandeld. Ook wordt er een search uitgevoerd op de vacature. Hierbij zoeken we intensief naar kandidaten via ons uitgebreide netwerk en internet. Onze recruiter voert gesprekken en neemt regelmatig contact met u op over de voortgang. Doel: de juiste kandidaat bij u aan tafel.

Werving & Selectie modulair

Voor werving & selectie hebben wij een modulaire aanpak die aansluit op uw specifieke situatie. Los van elkaar kunt u kiezen voor het opstellen van een vacaturetekst, het plaatsen van een vacaturetekst op jobboards, het afhandelen van reacties op cv’s, searchen, een eerste selectie van kandidaten maken en het bijwonen van gesprekken. Onze dienstverlening stemmen we volledig af op uw wensen en behoeften. Deze modulaire service is uniek in Nederland!

Modellen

Met onze modellen heeft u pasklare documenten voor de opmaak van een vacaturetekst, een instructie voor STAR-gesprekstechniek en een belscript referentiecheck.

Dit alles tegen concurrerende prijzen die zijn afgestemd op uw wensen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HR diensten.
Bel 088 - 123 28 00 of mail naar hrdiensten@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Afspraak maken

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Afspraak