HR maatwerk

Werken met mensen betekent maatwerk. Daarom bieden we u ondersteuning op locatie, begeleiden en adviseren we u persoonlijk bij ontslagzaken, maar ook bij sollicitatie- en beoordelingsgesprekken. 

hr dienstverlening op locatie

HR-ondersteuning op locatie

Via onze In-house service bieden we hulp en ondersteuning op uw kantoor bij alles wat met HR te maken heeft. We onderscheiden daarbij drie niveaus van dienstverlening:

  • Ondersteuning personeelsadministratie.
  • Ondersteuning HR-consultancy.
  • Ondersteuning HR-management.

Ontslagzaken

Soms moet u als werkgever om uiteenlopende redenen de beslissing nemen om een werknemer te ontslaan. Vanuit onze expertise bieden wij dienstverlening op maat in de vorm van advies en begeleiding of het voorbereiden en bijwonen/voeren van een exitgesprek.

Voor al uw vraagstukken rondom ontslag bieden wij de juiste aanpak.

Ondersteuning

Voor instroom, doorstroom en uitstroom bieden wij u ondersteuning op maat. Bijvoorbeeld sollicitatie-, beoordelings- of exitgesprekken, maar ook voor projectmatig werken kunt u met diverse HR-thema’s bij ons terecht. Denk aan het opzetten van een beoordelingscyclus, bouwen van een functiehuis en loongebouw. Wij hebben de generieke en specialistische kennis in huis die aansluit op uw wensen! 

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HR diensten.
Bel 088 - 123 28 00 of mail naar hrdiensten@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Afspraak maken

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Afspraak