HR-diensten

Zeker zijn van goed geregelde personeelszaken? Kies voor BCS. Wij verzorgen alles op HR-gebied. Van een juridisch juiste arbeidsovereenkomst tot structuur in uw arbeidsvoorwaarden. Van het werven en selecteren van personeel tot HR-ondersteuning op locatie. Kortom, een totaalpakket aan praktische HR-diensten die uw organisatie verder op weg helpen.

HR-diensten

Uw voordelen van onze HR-diensten

  • Werving & Selectie modulair af te nemen
  • HR Kennis af te nemen in verschillende vormen
  • Volledig ontzorgen op gebied van salaris én HR kennis binnen één bedrijf
Direct profiteren

Uw personeelszaken helemaal op orde

Profiteer van onze HR -diensten in de breedste zin van het woord. Zo heeft u geen omkijken naar uw personeelszaken. Dat geeft u zekerheid. Denk aan:

Ga voor service en kwaliteit

Welke dienst of ondersteuning u ook kiest; wij gaan voor de beste aanpak. Daarbij kunt u altijd rekenen op de kwaliteit, expertise en service waar BCS al tientallen jaren om bekend staat.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HR diensten.
Bel 088 - 123 28 00 of mail naar hrdiensten@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Afspraak maken

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Afspraak