FiNBOX

BCS is volledig operationeel voor FiNBOX.  Uw werkgever kan, als hij klant is bij BCS, hiervan gebruikmaken. Bankiert u zelf bij Rabobank of  ABN AMRO, dan kunt u zich via internetbankieren aanmelden voor het ontvangen van uw salarisstroken via FiNBOX. Zodra uw werkgever de FiNBOX-service bij BCS geactiveerd heeft, kunt u uw salarisstroken gedurende zeven jaar  inzien, downloaden en printen vanuit uw FiNBOX.

BCS is operationeel voor FiNBOX

Alle financiële post op één plaats

FiNBOX is een initiatief van ABN AMRO en Rabobank. Het is een gratis service waarmee klanten al hun financiële post op één plek binnen internetbankieren ontvangen. Niet alleen salarisstroken, maar ook rekeningen, belastingaanslagen, pensioenoverzichten en verzekeringspolissen kunt u ontvangen en bewaren in uw persoonlijke FiNBOX.

U kunt uw financiële post altijd makkelijk terugvinden in één digitale omgeving, zodat u geen papieren rompslomp meer heeft en talloze wachtwoorden hoeft te onthouden. Bovendien kunt u alle rekeningen die u in FiNBOX ontvangt extra snel afhandelen, omdat alle benodigde gegevens voor de betaaltransactie al zijn ingevuld. U kunt veilig gebruikmaken van FiNBOX binnen uw vertrouwde internetbankieren-omgeving van uw eigen bank.

Hoe werkt het?

U meldt zich eenvoudig aan voor BCS salarisstroken binnen FiNBOX met uw burgerservicenummer. Op de websites van de Rabobank en de ABN AMRO kunt u een eenvoudige instructie vinden over het aanmelden, ontvangen en bewaren via FiNBOX. Of kijk op www.finbox.nl.

Salarisstroken in FiNBOX
Als uw werkgever gebruikmaakt van de BCS FiNBOX-service, kunt u via internetbankieren aangeven dat u uw salarisstroken in het vervolg in FiNBOX aangeleverd wilt krijgen. U doet dit door in het zoekscherm ‘BCS’ te selecteren. Zo abonneert u zich gratis op de door BCS aangeboden FiNBOX-service.

Inzicht in uw eigen salarisadministratie
Met FiNBOX heeft u snel en gemakkelijk inzicht in uw eigen salarisadministratie. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld uw salarisstrook verliest. Voortaan kunt u deze zelf in uw persoonlijke FiNBOX terugvinden, en hoeft u de werkgever niet om een kopie te vragen. Ook na eventuele uitdiensttreding blijft uw salarisadministratie op FiNBOX zeven jaar beschikbaar.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.
Bel 073 - 880 02 13 of mail naar verkoop@bcsbv.nl

Vraag uw offerte aan Demonstratie

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor het verwerken van uw salarisadministratie of urenadministratie. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u daar graag een demonstratie van zien? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een demonstratie in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Vraag gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan voor onze HR dienstverlening. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per e-mail.

Verplichte velden
Leave this field empty

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten en wilt u graag een afspraak maken? Vul bijgaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Verplichte velden
Leave this field empty

Wilt u meer informatie ontvangen?

Offerte Demo