Pic

Een reminder voor het eind van het jaar

December is standaard voor veel bedrijven en organisaties een overvolle maand. Daar is BCS geen uitzondering op. Vanaf de kerstdagen zijn veel mensen vrij, zodat de maand sowieso al korter is. En er moet vaak meer werk gedaan worden dan in een 'normale maand'. Zoals gezegd gaat het bij BCS niet anders. Lopende zaken bij onze klanten moeten worden afgerond en tegelijkertijd komen er verschillende wetswijzigingen die consequenties hebben voor berekeningen in onze software. Dus: we moeten onze software aanpassen om ook per 1 januari de optimale service en dienstverlening te kunnen bieden.

Wetten? Welke wetten?

Behalve wijzelf krijgt u ook te maken met allerlei nieuwe wetten en regels die per 1 januari gelanceerd worden. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Temporisering verhoging AOW-leeftijd
  • Wijzigingen lage inkomensvoordeel en jeugd LIV
  • Fiets van de zaak
  • Vanaf 2020 einde vaksector voor uitzendwerkgevers
  • WAB

Er zijn misschien wetten en regels bij waar u nog niet eerder van hoorde. Kennis van sommige van deze regels kunnen voor u echter behoorlijk wat geld schelen. Het loont de moeite om nog eens terug te bladeren in onze blog of op de informatie op onze site. En als er nog vragen zijn, dan staan wij klaar om ze te beantwoorden.

Paraat!

Natuurlijk, die vragen beantwoorden we met plezier en ja, december is een drukke maand, maar het is pas echt lekker uitrusten als alle losse eindjes zijn vastgeknoopt en er geen vragen meer over zijn. Zoals wij ook het losse eindje van 2019 knopen aan dat van het nieuwe jaar. Ook in 2020 staat u als klant centraal en zullen wij ons best doen u zoveel mogelijk te ontzorgen. Voor nu wensen we u een goede december, mét bijbehorende drukte en feestdagen.

Schrijf je nu in voor de blogs!

E-mailadres