Pic

Doe mee met ons webinar over salarisadministratie

Veel MKB'ers worstelen ermee: de salarisadministratie. Het vraagt veel tijd en energie en die zouden veel directeuren liever in hun core business steken. Zeker in deze tijden. Nu heeft BCS een prachtige totaaloplossing in de vorm van een portaal met een hoog gebruiksgemak. Daarover vertellen we graag alles in ons aanstaande webinar op donderdag 7 mei, om 10.00 uur.

Dit is de totaaloplossing

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: het pakket van BCS is een cloudoplossing, wat impliceert dat de salarisadministratie gecontinueerd kan blijven en gewaarborgd is. Op deze manier kun je de salarisadministratie voor een groot deel in eigen beheer houden. In het portaal kunnen mutaties eenvoudig worden doorgevoerd en hou je als ondernemer alles in eigen hand. Is het echt niet je cup of tea , dan kun je ook nog je Excel-bestand naar ons opsturen en verzorgen wij de administratie. Maar dat het echt makkelijk is, laten we zien in ons webinar.

De voordelen op een rij

De BCS Online Instapservice biedt een zeer volledig pakket met allerlei diensten en service. Daarover vertellen we graag meer in het webinar. De voordelen alvast op een rij:

  • Online training systeem via teamviewer/of op locatie
  • Mogelijkheid tot mailen mutaties; wij verwerken deze
  • Verwerken van mutaties op afgesproken vaste datum
  • Specialistische ondersteuning - gratis helpdesk
  • Automatisch doorvoeren van wetswijzigingen
  • Ontvangen van complete salarisverwerking

Het volgen van het webinar is uiteraard even een tijdsinvestering, maar met een enorme snelle return on investment. Doe mee en leer dat de salarisadministratie een fluitje van een cent kan zijn!

Meer weten? Neem contact met ons op voor alle informatie!

Inschrijven? Dat kan via deze link. Graag tot donderdag 7 mei, 10.00 uur!

Schrijf je nu in voor de blogs!

E-mailadres