Pic

Nieuwe website BCS

Nieuwe website BCS
Na een intensieve voorbereiding is het dan eindelijk zover. BCS heeft een nieuwe website!
Met de nieuwe  ‘look en feel’ is de website overzichtelijker en goed leesbaar. Geen overbodige informatie, maar een duidelijk verhaal over wie we zijn en wat we doen op het vlak van HRM & Salarisadministratie. Gericht op de ondernemer, die op zoek is naar een passende oplossing voor zijn bedrijf. Met behulp van onze live chat kan de websitebezoeker nu 24/7 een vraag stellen over onze dienstverlening.

Actueel
Een website is een dynamisch verhaal. De komende maanden zullen we dan ook gebruiken om onze website verder te optimaliseren. Ook plaatsen we regelmatig artikelen over nieuwe wet- en regelgeving, trainingen en seminars. Bovendien gaan we er interessante blogs en whitepapers plaatsen, die zijn geschreven door onze specialisten op het vlak van HRM & Salarisadministratie. Op die manier blijft onze website actueel en is het voor u interessant om de site vaker te bezoeken. BCS wil daarmee niet alleen leverancier van software en aanvullende diensten zijn, maar ook kennispartner. Met als doel onze (toekomstige) klanten zo optimaal mogelijk te bedienen.

Houd onze website dus in de gaten. Mocht u nog tips of opmerkingen hebben, stuur uw bevindingen dan per mail naar marketing@bcsbv.nl. Alvast bedankt voor uw medewerking.