image

BCS

Kwartaal acties

image

Workshop AVG: Privacy op de werkvloer extra Edities - medio september

Wij vinden het bijzonder jammer te moeten mededelen dat wij deze evenementen moeten opschorten. In de afgelopen dagen is in Nederland het aantal besmettingen met het Corona-virus verder opgelopen. Mede gezien het aangescherpte RIVM-advies voor Noord-Brabant heeft ons dit tot het besluit gebracht dat wij het niet verantwoord vinden om te faciliteren dat fysieke ontmoetingen plaatsvinden.

Maar uitstel is geen afstel! Zodra de situatie het weer toelaat, zal de Workshop alsnog plaatsvinden. Uiteraard wordt u dan weer door ons uitgenodigd. Wij betreuren het u niet te mogen verwelkomen en hopen dat het Corona-virus snel onder controle zal zijn.

De belangstelling voor de Workshop AVG was dermate groot dat wij hadden besloten om een tweede sessie te organiseren. Donderdag 14 mei  is geannuleerd!Workshop AVG: Privacy op de werkvloer Bij de AVG komt heel wat kijken. Heeft u alles al geregeld? Met een duidelijk en overzichtelijk stappenplan nemen juridisch adviseur Lieke van Helvoort en advocate arbeidsrecht & privacy Emmie van de Venn de noodzakelijke maatregelen stuk voor stuk met u door. https://bcsacties.nl/

Workshop Preventiemedewerker | nieuwe datum 10 september 2020 https://bcsacties.nl/

De workshop preventiemedewerker heeft als doel kennis en inzicht te verschaffen in de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van de preventiemedewerker. Deze workshop is bestemd voor zowel beginnende als ervaren preventiemedewerkers. Een deskundige docent met ruime ervaring in het vakgebied behandelt de lesstof op een interessante en interactieve wijze.

 

Profiteer van onze kwartaalactie!

Contactformulier
image

Maak optimaal gebruik van Delta HRP

Maak optimaal gebruik van Delta HRP en volg handige gebruikerstrainingen.  De trainingen zijn speciaal ontwikkeld om goed en effectief met het pakket te werken.

Voor het vaste bedrag van € 499,- per jaar kunt u, eventueel samen met uw collega’s, onbeperkt onze trainingen bijwonen.

Wilt u meer informatie over ons Trainingen abonnement?
Neem dan contact op met onze afdeling Sales support
op 073 – 880 02 13 of via verkoop@bcsbv.nl

Wilt u direct een Trainingen abonnement aanvragen?
Bestel direct online: https://bcsacties.nl/product/trainingen-abonnement/

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u de inschrijfcode behorende bij uw Trainingen abonnement per e-mail. Deze code verzenden wij handmatig, over het algemeen binnen 1 werkdag.

Gerelateerde producten : voor nieuwe collega's | opfris training bestaande collega's

De training ‘Starten met Delta HRP salaris’ is bedoeld voor de Delta-gebruiker die voor de eerste keer gaat werken met Delta HRP. U krijgt alle gebruikersmogelijkheden te zien, oefent met veelgebruikte knoppen en begrippen. Starten met Delta HRP salaris : https://bcsacties.nl/product/starten-met-delta-hrp-salaris/

Tijdens de basiscursus salarisadministratie leert u onder andere een loonstrook lezen en een salarisberekening maken. Een ideale cursus om u de basis van salarisadministratie eigen te maken. Basiscursus Salarisadministratie : https://bcsacties.nl/product/cursus-salarisadministratie/

Werkt u al geruime tijd met de module Salarisadministratie van Delta HRP? Dan is de training Salarismodule speciaal voor u. Salarismodule (gevorderden) : https://bcsacties.nl/product/salarismodule-gevorderden/